لیست اختراعات سیدمحمد مظلومی
عصاره خرما با توجه به عصاره نيتروژن , ويتامين و املاح آن , جهت ايجاد شرايط مناسب تخمير بسيار كارامد و مفيد است. با توجه به قابليت ايران , به ويژه استان هاي جنوب كشور , در توليد واريته هاي مختلف خرما و همچنين پايين بودن مصرف سرانه شير كه بعضا در اثر عدم مقبوليت حسي آن است و اثرات سلامت بخش پروبيوتيك ها در ارتقائ سلامت عمومي افراد جامعه , توليد و انبوه سازي فرآورده مذكور پيشنهاد ميگردد
عصاره خرما با توجه به محتواي نيتروژن , ويتامين و املاح آن , جهت ايجاد شرايط مناسب تخمير بسيار كارآمد و مفيد است . با توجه به قابليت ايران , به ويژه استان هاي جنوبي كشور در توليد واريته هاي مختلف خرما و همچنين پايين بودن مصرف سرانه شير كه بعضا در اثر عدم مقبوليت حسي آن است و اثرات سلامت بخش پروبيوتيك ها در ارتقائ سلامت عمومي افراد جامعه , توليد و انبوه سازي فرآورده مذكور پيشنهاد مي گردد.
سوختگي سبب از دست رفتن نيتروژن، سوءتغذيه، افزايش قابل توجه متابوليسم، اختلال در بهبود زخم، استرس اكسيداتيو و التهاب مي گردد. بذر كتان منبع غني از امگا 3 (57%-44) مي باشد از طرف ديگر 100 گرم پروتئين ايزوله سويا حاوي 9/29 گرم گوتاميك اسيد+ گلوتامين ، 9/11 گرم آرژنين، 8/12گرم لوسين، 7گرم ايزولوسين و 9/7 گرم والين مي باشد در طي سوختگي نياز امگا3 و اين اسيد آمينه ها بالا ميرود هدف از انجام اين ايده، تامين كلوچه اي با پروتئين ايزوله سويا و روغن بذركتان بود كه بتواند مواد مغذي با ارزش بالا را تامين كند. كلوچه نهايي توليد شده با سپري كردن فرمولاسيون هاي متفاوتي كه از قبل انجام شده بود تهيه گرديد و ميزان سختي ، تست رنگ ،پروتئين و رطوبت آن با دستگاه هاي مختلف اندازه گيري شد. همچنين تست هاي ارگانولپتيك نيز با آموزش و پروتكل هاي صورت گرفته از قبل، در تعدادي از كارشناسان تغذيه و صنايع غذايي صورت گرفت. اين محصول توليدي قادر به كاهش التهاب ، كاهش استرس اكسيداتيو ، جلوگيري از كاهش وزن زياد در طول بستري و ساير فاكتور هاي تغذيه اي ديگر مثل آلبومين سرم ، ترانسفرين و بهبود زخم است.
بيماري سلياك يك بيماري ارثي و يك اختلال خودايمني است كه در آن گلوتن موجود در غلاتي همچون گندم سبب آسيب روده كوچك شده و نهايتا منجر به ايجاد عوارضي مانند سوء جذب ريز مغذي ها، كاهش وزن و عوارض سيستميك مي گردد. تنها راه معالجه موثر اين بيماران رژيم فاقد گلوتن در تمام عمر مي باشد. محصولات فاقد گلوتن موجود در بازار داراي ارزش تغذيه اي پايين و احساس دهاني نه چندان مطلوب بوده و هزينه بالايي دارند. در اين راستا كيكي فاقد گلوتن و بر پايه صد درصد آرد بلوط تانن گيري شده ساخته شده است كه علاوه بر ارزش تغذيه اي بالا، ويژگي هاي ارگانولپتيكي مطلوبي داشته و هزينه مناسبي دارد. در فرمولاسيون اين كيك از امولسيفايرهاي مناسب و نسبت متفاوتي از مواد اوليه به نسبت كيك هاي اسفنجي معمول استفاده شده است. بيماران مبتلا به سلياك و ديابت، افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقي و ساير گروه هاي مختلف جامعه قادر به سود بردن از اين محصول هستند.
از دست رفتن عملكرد كليه، منجر به ايجاد نارسايي كليوي خواهد شد. همچنين سوء تغذيه كه ناشي از عدم تعادل بين نياز به انرژي و مواد مغذي و ميزان دريافت آنهاست، يك مشكل رايج در افراد بستري در بيمارستان است. هدف از توليد محصول مذكور، گنجاندن يك ميان وعده با ارزش غذايي بالا اعم از پروتئين و انرژي است كه براي بيماران همودياليزي و افراد دچار سوءتغذيه كه اشتهاي كمي دارند قابليت استفاده داشته باشد، از طرفي اين محصول حاوي اسيد فوليك، ويتامين دي و كلسيم به ميزان مورد نياز اين بيماران است كه نياز آنان در مصرف مكمل هاي مذكور را برطرف مي سازد. همچنين به علت وجود باكتري پروبيوتيك در محصول، سبب بهبود سيستم ايمني بدن و ساير اثرات مثبت مرتبط با پروبيوتيك ها مي شود. بعلاوه اين محصول داراي فيبر اينولين مي باشد كه بعنوان افزودني خوراكي با ارزش تغذيه اي بالا و افزايش دهنده فعاليت باكتريهاي مفيد روده اي محسوب ميشود. پروتئين Whey نيز كه داراي نقش ضدباكتريايي و ضد ويروسي و بهبود عملكرد سيستم ايمني است، سبب افزايش ارزش تغذيه اي آن مي شود. ضمن اينكه به علت دارا بودن شيره خرما كه داراي خاصيت آنتي اكسيداني بسيار بالايي ميباشد، منجر به افزايش سيستم ايمني اين افراد مي شود.
موارد یافت شده: 5